TALLERS DE TELEVISIÓ I RÀDIO A LA UVIC

L’alumnat de la matèria de Cultura audiovisual de 2n de BAT va assistir dimecres 15 a dos tallers molt especials que els van semblar de gran interès: un taller de ràdio i un de televisió.

Els tallers, impartits per la universitat de Vic dins de la seva facultat de Comunicació audiovisual, estaven pensats per fer participar tots els alumnes, que es van beneficiar d’una activitat dinàmica, d’uns materials i recursos d’alt nivell i d’uns professionals epxerimentats i amb molt bona predisposició per treballar amb ells. Amb tots aquest elements, la resposta de l’alumnat va ser excel·lent.

foto reggie

El taller de ràdio, realitzat al mateix estudi des d’on emet la ràdio de la Uvic (la universitat té ràdio pròpia), consistia en enregistrar un capítol de ficció radiofònica. La qualitat de les interpretacions dels nostres alumnes sumades als efectes sonors donavan una gran consistència al resultat.

El taller de televisió es feia en el plató equipat amb tres càmeres i dirigit des d’una reggie de realització multicàmera que va fer les delícies dels alumnes. En aquest cas, es tractava d’interpretar una escena de la coneguda sitcom «Plats Bruts» i escollir al moment quines decisions visuals eren les més adients. No cal dir que també fou un èxit.

En definitiva, uns tallers molt fructífers que de ben segur van deixar poderoses llavors en els neguits de l’alumnat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s