“LA TENDRESA” AL TEATRE MONUMENTAL DE MATARÓ

Un èxit en majúscules!

El dissabte 12 d’octubre de 2019, més de 40 alumnes de diferents nivells de l’Institut vam assistir a la representació de “la tendresa” al Teatre Monumental de Mataró.

Una nit rodona, una vetllada deliciosa i uns aplaudiments finals, sorollosos, agraïts, sincers, per valorar la gran tasca dels actors i actrius que van interpretar de forma sublim l’obra escrita per Alfredo Sanzol “La tendresa”. Un text que és un homenatge al teatre, un homenatge al geni de Stratford William Shakespeare i a les seves comèdies romàntiques, a les històries d’embolics, d’enganys innocents i maldestres, a les ambigüitats, als subterfugis i sobreentesos, a tot allò que es diu però no es fa i tot allò que es fa només amb un gest, amb una mirada.  Tots aquests ingredients condensats en gairebé dues hores de riures, emocions i aplaudiments. Més d’un vam sortir del Teatre Monumental de Mataró amb un somriure immens als llavis, presos de la tendresa, d’un amor naïf, afectats de tanta bellesa. Visca el teatre!

Des del Departament d’Arts Escèniques ja estem preparant la següent vetllada teatral, doncs aquest públic entusiasta promet ser fidel.

 

Deixa un comentari